Интересува ме при кои 155-ци има осветление на врътките за дифузьорите? При мен не светят, но има място за крушки... а и всички ли имат инсталация за тях? Може би само тези с клима?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Осветление на дифузьорите на таблото
Collapse
X
-
При мен светят
Май и пепелниците във вратите светят, но не съм сигурен, щото не ги ползвам - преди много време отворих един за проба и мисля, че се изненадах от светлинкатаМа сега слизам да си почистя най-после тапицерията и ще погледна за по-сигурно
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
При мене също светят. Всъщност всеки контролен уред на 155 би трябвало да свети. Наистина е много приятно усещането нощем в тъмното купе - всичко се вижда и не се налага да се луташ на тъмно или да запускаш осветлението от плафоните.
Comment
-
Първоначално публикувано от bassПри мен светят
Май и пепелниците във вратите светят, но не съм сигурен, щото не ги ползвам - преди много време отворих един за проба и мисля, че се изненадах от светлинката
При мен светят ама съм с климатроник. / Светят светодиодите на таблото на климатроника ама след моята интервенция.Презапояване на 4 бр диода през които е прекарана веригата за осветление. Ама са SMD монтаж .
Иначе съм забелязал , че светят бутоните на предните врати за ел.стъклата.
Мамак му не светят пепелниците. утре ще ги изследвам на светло дали има въобще крушки.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11Иначе съм забелязал , че светят бутоните на предните врати за ел.стъклата.
Първоначално публикувано от kris11Мамак му не светят пепелниците. утре ще ги изследвам на светло дали има въобще крушки.
Comment
-
Първоначално публикувано от bassПри мен се оказа, че пепелниците във вратите не светят (или поне не забелязах - беше светло), но има осветление на пепелника до дифузьора за задните седалки (дето е на средната колона зад ръчната).Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSEЧе там и пепелник ли имаALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от ivoshaklevА копчетата за стъклата си светят когато има ключ на таблото , без значение дали е на контакт или не .При вас така ли е ?Alfa Romeo 155 1.8TS
Comment
-
Re:
Първоначално публикувано от AlexanderbbСъщото се отнася и за контактния ключ. За него лично съм проверил че има място за крушка ама няма кабел до тамА вярно има предвидено осветление - погледнах в мануала, след като обърна внимание.
Ма не че ми е било необходимо де - като влеза в колата, плафонът услужливо си свети до момента, в който включа на контакт.
Comment
-
Re:
Първоначално публикувано от bassВъх! Е тва вече не свети при менА вярно има предвидено осветление - погледнах в мануала, след като обърна внимание.
. Аз все си мислех изгоряла крушка и ме домързяваше да сменям ама явно е възможно и въобще да няма инсталация за това.
Така като гледам по темата, всичко е напълно безразборно коя 155-ца какво има...Alfa Romeo 155 1.8TS
Comment
-
Re:
Първоначално публикувано от ALFA CORSEТака като гледам по темата, всичко е напълно безразборно коя 155-ца какво има...Бях си вадил снимки за сравнение на MY95 с другите...
Направо за custom-made и personalized да ги броим наште и тва е
Comment
Comment